fbpx

Schilderwerken

Schilderwerk Voor Binnen

Voor alle schilderwerken voor binnen zoals het schilderen van wanden & Plafonds, deuren en kozijnen, vensterbanken, trappen, dakkapellen en kasten beschikken onze vakschilders over de juiste vakkennis en professionele materialen voor een langdurig mooi en strak eindresultaat.

Schilderwerk Voor Buiten

Uiteraard kunnen wij al uw buitenschilderwerk zoals deuren & kozijnen, gevels, dakgoten & dakbeschoeiing, dakkapellen, schuren en bijgebouwen etc. eveneens voorzien van alle benodigde kleurrijke en duurzame bescherming. Hiermee wordt uw woning of object maximaal beschermt tegen weersinvloeden van buitenaf en worden onderhoudskosten tot een minimum beperkt.

Hieronder kunt u meer informatie lezen over professionele producten en behandelingen.

Binnendeuren en Kozijnen Vakschilders Hellevoetsluis

Deuren & Kozijnen Binnen en Buiten

Trap Schilderen Vakschilders Hellevoetsluis

Trappen

Wanden & Plafonds Vakschilders Hellevoetsluis

Wanden & Plafonds

Schuren en Bijgebouwen Vakschilders Hellevoetsluis

Schuren & Bijgebouwen

Vakkundig Houtrotherstel Vakschilders Hellevoetsluis Voorne-Putten

Houtrot Herstel

Het Verschil Tussen Duurzame en Goedkope Verf Vakschilders Hellevoetsluis Voorne-Putten

Verschil duurzame en goedkope verf

Buitengevels en muren Vakschilders Hellevoetsluis

Buitengevels

Panelen Lambrisering Koven en Vensterbanken Schilderen Vakschilders Hellevoetsluis Voorne-Putten

Panelen Schilderen

Voorbereidende Tips...

Om de werkzaamheden voor onze onze vakschilders makkelijker te maken tijdens de schilderklus, is het voor u raadzaam om zelf alvast een aantal voorbereidende werkzaamheden te verrichten. Hierdoor kan onze vakschilder zijn of haar werk naar behoren verrichten zonder al te veel onnodige kostbare tijd te verliezen. Hieronder staan een aantal tips van werkzaamheden die u zelf kunt verrichten ter voorbereiding op de werkzaamheden van onze vakschilders.

Toegang & Parkeren

Zorg altijd voor een vrij toegankelijk en opgeruimde werkplek voor de schilder en Reserveer indien mogelijk voldoende parkeerplek (bv. door tijdig afzetten met een markering of uw eigen auto)

Verwijderen & Afdekken

Verwijder zo veel mogelijk hinderlijke objecten zoals kasten en meubels of dek objecten af met zeil, afdekfolie, oude doeken of dekens en plakband.

Sleutels & Buren

Overhandig onze schilder de benodigde sleutels in het geval dat u niet aanwezig kunt zijn tijdens de schilderwerkzaamheden en licht uw buren in over de schilderwerkzaamheden.

Ramen & Deuren

Zorg ervoor dat ramen en deuren ALTIJD door onze schilders open en dicht gemaakt kunnen worden wanneer deze binnen of buiten dienen te worden geschilderd.

...Wij Horen Graag Van Je!

SchildersHellevoetsluis 2018 ©

...Als het om kwaliteit gaat!