Onze Opdrachtgevers

Onze Opdrachtgevers

Een overzicht van onze opdrachtgevers treft u hieronder. Om u een duidelijk inzicht te geven in de verschillende typen organisaties en instellingen waarvoor wij regelmatig schilderwerkzaamheden verrichten. Uiteraard heeft iedere opdrachtgever specifieke wensen met diverse doeleinden. Onze vakschilders bespreken dan ook graag samen met u uw wensen en mogelijkheden voor uw specifieke project.
[cl-ib image=”4827″ title=”Bedrijven” animation=”nike” bgcolor=”#303030″ ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4830″ title=”Beheersmaatschappijen” animation=”nike” bgcolor=”#303030″ ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4828″ title=”Woningcorporaties” animation=”nike” ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4765″ title=”Aannemers” animation=”nike” ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4767″ title=”Architecten” animation=”nike” bgcolor=”#303030″ ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4837″ title=”Stichtingen En Verenigingen” animation=”nike” bgcolor=”#303030″ ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4829″ title=”Industriële Sector” animation=”nike” ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4831″ title=”Onderwijsinstellingen” animation=”nike” ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4832″ title=”Verenigingen Van Eigenaren” animation=”nike” bgcolor=”#303030″ ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4833″ title=”Particuliere Sector” animation=”nike” ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4834″ title=”Overheidsinstellingen” animation=”nike” bgcolor=”#303030″ ratio=”1×1″]
[cl-ib image=”4835″ title=”Vastgoedonderhoud” animation=”nike” ratio=”1×1″]

Zelf Doen Of Laten Schilderen?

Wanneer jij twijfelt om een binnen schilderklus zelf uit te voeren of dit te laten doen, dan hebben wij alle  informatie voor jou samengesteld op de pagina via de knop hieronder. Zo helpen wij jou graag op weg met de belangrijkste schildertips voor jouw eigen "doe het zelf project" of bij het weloverwogen besluiten om het schilderproject toch maar uit te besteden. Linksom of rechtsom...de belangrijkste informatie voor een mooi schilder resultaat vindt je via de knop hieronder!

Voorbereidende Tips...

Om de werkzaamheden voor onze onze vakschilders makkelijker te maken tijdens de schilderklus, is het voor u raadzaam om zelf alvast een aantal voorbereidende werkzaamheden te verrichten. Hierdoor kan onze vakschilder zijn of haar werk naar behoren verrichten zonder al te veel onnodige kostbare tijd te verliezen. Hieronder staan een aantal tips van werkzaamheden die u zelf kunt verrichten ter voorbereiding op de werkzaamheden van onze vakschilders.

Toegang & Parkeren

Zorg altijd voor een vrij toegankelijk en opgeruimde werkplek voor de schilder en Reserveer indien mogelijk voldoende parkeerplek (bv. door tijdig afzetten met een markering of uw eigen auto)

Verwijderen & Afdekken

Verwijder zo veel mogelijk hinderlijke objecten zoals kasten en meubels of dek objecten af met zeil, afdekfolie, oude doeken of dekens en plakband.

Sleutels & Buren

Overhandig onze schilder de benodigde sleutels in het geval dat u niet aanwezig kunt zijn tijdens de schilderwerkzaamheden en licht uw buren in over de schilderwerkzaamheden.

Ramen & Deuren

Zorg ervoor dat ramen en deuren ALTIJD door onze schilders open en dicht gemaakt kunnen worden wanneer deze binnen of buiten dienen te worden geschilderd.

...Wij Horen Graag Van Je!