Schilder-werkzaamheden Voor Bedrijven

Schilderwerkzaamheden Voor Bedrijven

Onze vakschilders staan ook al jaren klaar voor zakelijke klanten zoals bedrijven, stichtingen, verenigingen en overige instellingen. Indien u contact met ons opneemt, zal een vakschilder een afspraak met u maken om uw schilderproject op locatie te komen opnemen. In deze projectopname kunt u al uw wensen kenbaar maken. Na het bezoek van onze vakschilder ontvangt u een duidelijke offerte waarin tevens rekening is gehouden met de wensen zoals u deze heeft aangegeven.

Overzicht schilderwerken Voor Onze Zakelijke Klanten

Hieronder treft u een overzicht met meer informatie over onze schilderwerken. Uiteraard zijn er ook specialistische behandelingen mogelijk die niet op onze website staan vermeld. Deze kunt u dan met onze vakschilder naar wens bespreken.
Binnendeuren en Kozijnen Vakschilders Hellevoetsluis

Deuren & Kozijnen Binnen en Buiten

Trap Schilderen Vakschilders Hellevoetsluis

Trappen

Wanden & Plafonds Vakschilders Hellevoetsluis

Wanden & Plafonds

Schuren en Bijgebouwen Vakschilders Hellevoetsluis

Schuren & Bijgebouwen

Vakkundig Houtrotherstel Vakschilders Hellevoetsluis Voorne-Putten

Houtrot Herstel

Vakschilders Voor Bedrijfspanden Hellevoetsluis

Bedrijfspanden

Buitengevels en muren Vakschilders Hellevoetsluis

Buitengevels

Panelen Lambrisering Koven en Vensterbanken Schilderen Vakschilders Hellevoetsluis Voorne-Putten

Panelen Schilderen

Voorbereidende Tips...

Om de werkzaamheden voor onze onze vakschilders makkelijker te maken tijdens de schilderklus, is het voor u raadzaam om zelf alvast een aantal voorbereidende werkzaamheden te verrichten. Hierdoor kan onze vakschilder zijn of haar werk naar behoren verrichten zonder al te veel onnodige kostbare tijd te verliezen. Hieronder staan een aantal tips van werkzaamheden die u zelf kunt verrichten ter voorbereiding op de werkzaamheden van onze vakschilders.

Toegang & Parkeren

Zorg altijd voor een vrij toegankelijk en opgeruimde werkplek voor de schilder en Reserveer indien mogelijk voldoende parkeerplek (bv. door tijdig afzetten met een markering of uw eigen auto)

Verwijderen & Afdekken

Verwijder zo veel mogelijk hinderlijke objecten zoals kasten en meubels of dek objecten af met zeil, afdekfolie, oude doeken of dekens en plakband.

Sleutels & Buren

Overhandig onze schilder de benodigde sleutels in het geval dat u niet aanwezig kunt zijn tijdens de schilderwerkzaamheden en licht uw buren in over de schilderwerkzaamheden.

Ramen & Deuren

Zorg ervoor dat ramen en deuren ALTIJD door onze schilders open en dicht gemaakt kunnen worden wanneer deze binnen of buiten dienen te worden geschilderd.

...Wij Horen Graag Van Je!

SchildersHellevoetsluis 2018 ©

...Als het om kwaliteit gaat!