fbpx

Over Ons

Over Ons

Op deze pagina leest u meer informatie over ons. Schilders Hellevoetsluis is gevestigd in Hellevoetsluis. Ons werkgebied is uiteraard in de regio Hellevoetsluis en omstreken (ongeveer tot aan Rotterdam). Onze schilders beschikken over alle benodigde certificering en ervaring in de meest voorkomende disciplines van het schildervak. Ook staan wij voor kwaliteit, vakkundigheid en flexibiliteit voor zowel onze particuliere- als onze zakelijke klanten.

Voor Kleine En Grote Schilderprojecten

Onze schilderwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het tijdig opleveren van zowel kleine als grote schilderprojecten. Voor extreem grote schilderprojecten kunnen wij indien benodigd onze mankrachten uitbreiden met extra kwalitatieve schildercollega’s uit ons brede netwerk, welke wij in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Onze Specialisatie

Onze specialisatie betreft het schilderen van objecten binnen de woningmarkt, bedrijfspanden, overheidsinstellingen en (woningbouw) verenigingen. Indien u vragen heeft over deze onderwerpen of andere informatie op onze website, dan kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactknop. Uiteraard zijn wij dan graag bereid uw vragen vakkundig te beantwoorden.

Onze Werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt plannen wij een afspraak met u in ter kennismaking en om uw schilderproject te komen opnemen. In deze projectopname kunt u al uw wensen aan ons duidelijk maken. Aan de hand van deze projectopname ontvangt u van ons vervolgens een duidelijke offerte op maat. Hiermee weet u precies waar u aan toe bent en worden eventuele onduidelijkheden of teleurstellingen tot een minimum beperkt. Zo bent u altijd verzekerd van kwalitatief vakschilderwerk zonder ongewenste verrassingen achteraf!

Voorbereidende Tips...

Om de werkzaamheden voor onze onze vakschilders makkelijker te maken tijdens de schilderklus, is het voor u raadzaam om zelf alvast een aantal voorbereidende werkzaamheden te verrichten. Hierdoor kan onze vakschilder zijn of haar werk naar behoren verrichten zonder al te veel onnodige kostbare tijd te verliezen. Hieronder staan een aantal tips van werkzaamheden die u zelf kunt verrichten ter voorbereiding op de werkzaamheden van onze vakschilders.

Toegang & Parkeren

Zorg altijd voor een vrij toegankelijk en opgeruimde werkplek voor de schilder en Reserveer indien mogelijk voldoende parkeerplek (bv. door tijdig afzetten met een markering of uw eigen auto)

Verwijderen & Afdekken

Verwijder zo veel mogelijk hinderlijke objecten zoals kasten en meubels of dek objecten af met zeil, afdekfolie, oude doeken of dekens en plakband.

Sleutels & Buren

Overhandig onze schilder de benodigde sleutels in het geval dat u niet aanwezig kunt zijn tijdens de schilderwerkzaamheden en licht uw buren in over de schilderwerkzaamheden.

Ramen & Deuren

Zorg ervoor dat ramen en deuren ALTIJD door onze schilders open en dicht gemaakt kunnen worden wanneer deze binnen of buiten dienen te worden geschilderd.

...Wij Horen Graag Van Je!

SchildersHellevoetsluis 2018 ©

...Als het om kwaliteit gaat!