Over Ons

Over Ons

Schilders Hellevoetsluis is een leuk en hecht team van zeer ervaren en gepassioneerde vakschilders en ambachtelijk stukadoors. Onze standaarden en kwaliteitseisen van zowel het schilderwerk als het stucwerk liggen dan ook vele malen hoger dan gemiddeld. Waarom?….simpelweg omdat onze tevredenheid over het werk ALTIJD die van onze klanten overstijgt…dus hebben wij NOOIT ontevreden klanten en halen wij altijd maximale voldoening uit ons eigen werk!

Schilders Hellevoetsluis schilder en stukadoors Voorne-Putten Voorne Aan Zee

Onze Kick

Daarnaast gaan wij er ook altijd van uit dat er ergens in de toekomst een kennis, vriend of familielid (die mogelijk ook vakschilder of ambachtelijk stukadoor is) op visite kan komen en ons werk aan jou kan beoordelen. Ons doel is dan ook om deze personen ook te verwonderen en hun zelfs jou na jaren nog ZONDER ENIGE TWIJFEL te laten bevestigen, dat er door ons echt “BIJZONDER VAKWERK” is geleverd! Wij weten dat natuurlijk al lang, omdat wij dit al jaren zo doen, maar voor jou is het op dat moment een super fijn gevoel en bevestiging, dat jij toentertijd de perfecte keuze hebt gemaakt door ons in te schakelen. Daarom zijn onze standaarden zo hoog en is ons motto altijd: “Als je iets doet…probeer jezelf dan alsnog ALTIJD te overtreffen!”…En dat is nou eenmaal “ONZE KICK!”

Kleine en Grote Schilder- & Stucwerkprojecten

Onze schilders en stukadoors verzorgen zowel kleine (particulieren) als grote (aannemers en verenigingen etc.) projecten. Maar eerlijk gezegd… gaat onze voorkeur bijna altijd uit naar kleinere (dus particuliere) projecten. Waarom?…omdat particulieren veel persoonlijker zijn en wij de ruimte hebben om met de klant mee te denken en daardoor een vriendschappelijke band op kunnen bouwen. Hierdoor raken wij veel sneller gemotiveerd om net even een tandje meer te doen dan wat er in de standaard offerte is opgenomen. Want ons doel is om jou blij te maken, jouw verwachtingen te overtreffen, maar vooral super trots te zijn op zelfs de kleinste puntjes van onze eigen vakwerk!

Onze Werkwijze

Als jij contact met ons opneemt voor een schilder- of stukadoors- project, dan komen wij gratis bij jou langs wanneer het jou uitkomt. Tijdens onze kennismaking kun jij jouw wensen aan ons duidelijk maken en wij tegelijkertijd een inschatting maken van de situatie van jouw persoonlijke project. Kort daarna ontvang jij onze vrijblijvende gedetailleerde offerte in jouw mailbox, zodat jij weloverwogen kan beslissen om de werkzaamheden wel of niet door ons uit te laten voeren.

Zelf Doen Of Laten Schilderen?

Wanneer jij twijfelt om een binnen schilderklus zelf uit te voeren of dit te laten doen, dan hebben wij alle  informatie voor jou samengesteld op de pagina via de knop hieronder. Zo helpen wij jou graag op weg met de belangrijkste schildertips voor jouw eigen "doe het zelf project" of bij het weloverwogen besluiten om het schilderproject toch maar uit te besteden. Linksom of rechtsom...de belangrijkste informatie voor een mooi schilder resultaat vindt je via de knop hieronder!

Voorbereidende Tips...

Om de werkzaamheden voor onze onze vakschilders makkelijker te maken tijdens de schilderklus, is het voor u raadzaam om zelf alvast een aantal voorbereidende werkzaamheden te verrichten. Hierdoor kan onze vakschilder zijn of haar werk naar behoren verrichten zonder al te veel onnodige kostbare tijd te verliezen. Hieronder staan een aantal tips van werkzaamheden die u zelf kunt verrichten ter voorbereiding op de werkzaamheden van onze vakschilders.

Toegang & Parkeren

Zorg altijd voor een vrij toegankelijk en opgeruimde werkplek voor de schilder en Reserveer indien mogelijk voldoende parkeerplek (bv. door tijdig afzetten met een markering of uw eigen auto)

Verwijderen & Afdekken

Verwijder zo veel mogelijk hinderlijke objecten zoals kasten en meubels of dek objecten af met zeil, afdekfolie, oude doeken of dekens en plakband.

Sleutels & Buren

Overhandig onze schilder de benodigde sleutels in het geval dat u niet aanwezig kunt zijn tijdens de schilderwerkzaamheden en licht uw buren in over de schilderwerkzaamheden.

Ramen & Deuren

Zorg ervoor dat ramen en deuren ALTIJD door onze schilders open en dicht gemaakt kunnen worden wanneer deze binnen of buiten dienen te worden geschilderd.

...Wij Horen Graag Van Je!

SchildersHellevoetsluis 2018 ©

...Als het om kwaliteit gaat!