SCHILDERWERKEN

Schilderwerk Voor Binnen

Voor alle schilderwerken voor binnen zoals het schilderen van wanden & Plafonds, deuren en kozijnen, vensterbanken, trappen, dakkapellen en kasten beschikken onze vakschilders over de juiste vakkennis en professionele materialen voor een langdurig mooi en strak eindresultaat.

BINNEN SCHILDERWERK

Deuren & Kozijnen

Deuren & Kozijnen

Wanden & Plafonds

Wanden & Plafonds

Panelen & Lambrisering

Panelen & Lambrisering

Trappen

Trappen

Schilderwerk Voor Buiten

Uiteraard kunnen wij al uw buitenschilderwerk zoals deuren & kozijnen, gevels, dakgoten & dakbeschoeiing, dakkapellen, schuren en bijgebouwen etc. eveneens voorzien van alle benodigde kleurrijke en duurzame bescherming. Hiermee wordt uw woning of object maximaal beschermt tegen weersinvloeden van buitenaf en worden onderhoudskosten tot een minimum beperkt.

Hieronder kunt u meer informatie lezen over professionele producten en behandelingen.

BUITEN SCHILDERWERK

Schuren & Bijgebouwen

Schuren & Bijgebouwen

Bedrijfspanden

Bedrijfspanden

Houtrot Herstel

Houtrot Herstel

Buitengevels

Buitengevels

Zelf Doen Of Laten Schilderen?

Wanneer jij twijfelt om een binnen schilderklus zelf uit te voeren of dit te laten doen, dan hebben wij alle  informatie voor jou samengesteld op de pagina via de knop hieronder. Zo helpen wij jou graag op weg met de belangrijkste schildertips voor jouw eigen "doe het zelf project" of bij het weloverwogen besluiten om het schilderproject toch maar uit te besteden. Linksom of rechtsom...de belangrijkste informatie voor een mooi schilder resultaat vindt je via de knop hieronder!

Toegang & Parkeren

Zorg altijd voor een vrij toegankelijk en opgeruimde werkplek voor de schilder en Reserveer indien mogelijk voldoende parkeerplek (bv. door tijdig afzetten met een markering of uw eigen auto)

Verwijderen & Afdekken

Verwijder zo veel mogelijk hinderlijke objecten zoals kasten en meubels of dek objecten af met zeil, afdekfolie, oude doeken of dekens en plakband.

Sleutels & Buren

Overhandig onze schilder de benodigde sleutels in het geval dat u niet aanwezig kunt zijn tijdens de schilderwerkzaamheden en licht uw buren in over de schilderwerkzaamheden.

Ramen & Deuren

Zorg ervoor dat ramen en deuren ALTIJD door onze schilders open en dicht gemaakt kunnen worden wanneer deze binnen of buiten dienen te worden geschilderd.

...Wij Horen Graag Van Je!

“Wat Onze Klanten Zeggen”…

google
Mark de Haas
14 April 2024

Mooi werk geleverd door Arnie en zijn schilders. Houtwerk ook gerepareerd op professionele wijze! Prijs kwaliteitsverhouding goed! Was gezellig Arnie!

google
Fred Broeren
25 April 2023

Alle plafonds gewit in 2 dagen ziet er top uit, met veel vakmanschap uitgevoerd en netjes gewerkt zonder al te veel troep. Bovendien toffe gasten, geen moeite teveel.

google
sandra gideonse
12 April 2023
google
renzo pelger
3 December 2021
google
Ti Shawn Pieters
21 November 2021

Super goed werk geleverd en onwijs fijne mensen! Zeker aan te raden! 😄👍🏼

google
Romano Jaja
4 November 2021
facebook
Elly Klop-Heiligers
Raad aan
11 October 2018

Super goeie en gezellig schilders een aanrader 👍👌

facebook
Rick Klop
Raad aan
11 October 2018

Bijna twee weken Arnie en Angelo over de vloer gehad. Beide leveren top werk en zijn super gezellige gasten. Ook niet te beroerd om ff een lampje op te hangen of een ander klusje voor je te klaren. We waren/zijn super blij met het resultaat en de gezellige humorvolle dagen. Cheers lads!

SchildersHellevoetsluis 2018 ©

...Als het om kwaliteit gaat!